TRÄNING#DIN EGNA VÄG

Varje steg du tar, stort som litet, är en förändring i ditt liv. Se varje litet steg som ett delmål att nå upp till områdets huvudmål. Känns det för jobbigt så kämpa på men känns det omöjligt så gör om målen så att de blir roliga och attraktiva.

 

PicsArt_03-02-11.54.30

Jag sätter nya mål varje vecka. Klarar jag målen så ger det mig inre styrka att fortsätta. Det blir kul. Man vill utmana sig själv. Inte bara i träning utan i allt. Vi alla har vi svaga sidor.

Jag har alltid vågat vara mig. Mig själv och ingen annan. Det är min starka sida! Ingen trampar mig på tårna! Jag har alltid vågat säga vad jag tycker och tänker. På gott och ont. Jag har alltid gått min egna väg. Ingen kommer tacka dig om 100 år. Man föds ensam och dör ensam. Enkelt!

Men om vi ska prata träning nu då…. Hur gör jag för att nå mitt mål?

1. Sätt upp ett mål! Jäkla tjat om mål nu….Men det är verkligen A och O. Mitt mål är att exempel gå ner i vikt eller att få mer volym… Efter målet läggar man upp en plan. Planen ser olika ut beroende på målet man har.

Svårare en så är det inte. Det är lätt jag lovar! Sjukt lätt att kunna forma kroppen. Du kan forma kroppen precis som du vill ha den. Gäller bara att sattsa. Ge gärnet lixom. Utan konstigheter! Man lixom bara köööör!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image