DEN SOM GER DEN FÅR

Hur är er relation till snåla människor?

thPFDP402N

“Att inte ha pengar” duger alltid som en bortförklaring. Det har jag uppmärksammat! Och då i alla lägen. Jag har inga problem att bjuda. Men hur mycket ska man tåla och hur mycket ska man ge? Har ni någon gång hört att “jag är inte snål. Jag bara ekonomisk” Olika ord har olika innebörd för olika människor. 

Många förknippar spara med snålhet men jag tycker inte riktigt att det är samma sak. Att vara sparsam är att vara ekonomisk medan snålhet främst är förknippat med girighet och själviskhet. Snålhet för mig är att man lever på andra. En “gamig” person helt enkelt.
Ibland tror inte jag att personen som är snål vet det själv? Eller vad tror ni? Jag har så många frågetecken när det gäller snålhet.
Hur kan man inte vilja ge?  Hur kan man va så egotrippad och självisk som person? Föds man så eller uppfostras man så?
Jag är uppfostrad till att den som ger den får. Jag älskar att ge!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image