NATTLINNE#SOVRUM#ME#LOVE

Trosa runt här o bara va. Hemma mys bara för att jag kan. Älskart!

Är så jäkla trött på krogen folk, sprit och allt det där som hör till. Har nog aldrig ens gillat att festa. För det första tål jag inte alkohol. 2 glas vin och jag blir full. Visst billigt och bra men farligt också. Gillar inte att tappa kontrollen. Ångest the lux.com

Jag vill bara va hemma. Äta gott och lukta gott. Resa och baka. Gammal jag? Nej nej så här va jag redan som 25 åring. Fniss

PicsArt_02-03-11.28.24PicsArt_02-03-11.27.47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image