CHIHUAHOR THE BRATTSEN

Vilket pådrag det varit. Jag som trodde mörka chihuahor va populärast. Om ni frågar mig gillar jag mörka hundar. Bruna eller svarta. Men det är tydligen vita alla vill ha.

PicsArt_02-02-11.00.17

Förra gången fick jag en i varje färg. Första gången fick jag två vita fast den andra hade bruna prickar. Denna gång blev ju alla helt vita. Helt otroligt med tanke på att mamman är helt brun med svart mask. Jag la in annonsen igår och telefonen har ringt sen dess. Alla hundar är nu tingade.

PicsArt_02-03-11.44.24PicsArt_02-03-11.44.44

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “CHIHUAHOR THE BRATTSEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image