JAG KOMMER TILLBAKA SNART

Ni vet det där med dåliga relationer och deppiga dagar. Man dras ner mer o mer i deppet och slutar göra saker som gör en glad. Det va de som hände mig. Jag tappade mig själv. Jag erkänner det! Vet det är tabu att va deppig i dagens samhälle. Men jag blev det. Jag slutade att vara den jag verkligen är. Tess! Glada me lixom. Tjejen med skinn på näsan som alltid va ME LIKE! Utan några konstigheter……

Blickar tillbaka på åren som gått. År man inte får tillbaka. Därför kommer jag nu ta med mig detta och bli starkare en någonsin. La Tess is back! Starkare och gladare. Nu köööör vi ba! Och glöm nu inte att kommentera. Det är ni som gör min dag så som jag vill göra er. Pöss

 

INGA KONSTIGHETER!thQW71AHCP

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “JAG KOMMER TILLBAKA SNART

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image