DEN DÄR

När jag var liten hadde jag bassilskräck som heter duga. Det var riktigt illa på den tiden. Sen inte nog med det så var jag pedantisk också. Min pedanta sida var nog värst. Hatade att ta hem folk för att jag Inte ville att det skulle bli stökigt. Det blev bättre med tiden. Men tror det börjar komma tillbaka mer och mer nu. Jobbigt med djur och va petig. Man blir sur oftare för ingenting.

Jo! Blir sur när det är stökigt.  Blir super stressad. Kom att tänka på det. Jag måste bli bättre på det där. 

PicsArt_01-16-03.40.55

Anledningen att jag tänkte på det just nu är för att jag är i simhallen utan skor och strumpor ??????

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image