ANONYM

Hej La Tess!

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Det är såhär att jag är tillsammans med världens finaste och snällaste kille. Han är verkligen mannen i mitt liv. Han har gjort allt för mig. Han skämmer bort mig varje dag. Jag har träffat hans familj och han har träffat min familj.

Problemet är att när vi träffades sa han att han va ute efter en oskuld tjej. Jag blev paff och sa att jag var oskuld. Ville ju inte förlora han. Då hade vi träffats 2 månader. Nu har vi varit tillsammans i 4 månader och han vill gifta sig med mig. Han tror fortfarande att jag är oskuld.

Hur ska jag få tillbaka min mödomshinna ?

Hur ska jag blöda på bröllopsnatten? Snälla hjälp vad ska jag göra????

thebfbs7ap

Svar till anonym

Om du frågar mig om hjälp så skulle jag aldrig gifta mig med en lögn. Jag skulle för det första vara ärlig och säga som det var. Att jag inte var oskuld men att jag älskade han väldigt mycket. Han var ärlig från första början och sa vad han var ute efter. Jag tycker det då är elakt att du inte var ärlig. Ärlighet varar längst. Va ärlig. Ge han tid. Han kanske förlåter dig. Älskar han dig så stannar han. Ge han bara lite tid att smälta ditt svek. Lycka till och berätta gärna hur det gick sen. Kram

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image