100 % FADERUTTAN

Måndag idag. Den bästa dagen på veckan. Dagen då jag får mina barn efter pappa vecka. Varannan vecka. En hel vecka full av saknad. Saknaden efter det bästa jag vet. Mina fina söta busiga jäkla ungar. Mina barn <3 Mitt allt<3

picsart_12-12-11-31-50

Vi har hunnit med mycket idag. Började min dag på jobbet. Började 10. Super skönt! Slutade relativt tidigt idag också. Tur det. Barnen hade lucia i skolan idag. Blev lite stressigt för att hinna dit. Men hann till slut. Fick ju ta med lucia kläder mm. Så kan det bli när man har varannan vecka. Man hinner inte alltid tänka på allt lixom. Skulle inte kunna förlåta mig själv om jag missade ett lucia firande. Skulle aldrig missa nått! Viktigt att alltid va där för sina barn. Sen älskar jag att se. Dom var super duktiga. Så jäkla stolt är jag.

Barnen kollar lite då och då på sina föräldrar. Jag räknade. Kom till cirka 100 gånger som min minsting kollade på mig. Hon ville se om jag kollade på henne. Om jag gav henne den uppmärksamhet som hon ville ha. Jag missade inte en enda gång som hon kollade på mig.

Sen finns det vissa föräldrar som hellre kollar in i sin mobil. SKÄMS PÅ ER!Tänk att barnet då kollar på sin mamma eller pappa 100 gånger och inte får den uppmärksamhet som barnet behöver. Känslan som det barnet får. Känslan att inte betyda nått. Att inte va tillräcklig. Känslan är hur som helst inte nyttig. Stackars liten. Skulle aldrig utsätta mina barn för det. Tänk på det alla ni som har barn. Lägg undan mobilen. Se ditt barn. Va inte bara där utan se det. Va med det. Barn minns alltid!

Hur som…Kommer alltid in på andra saker. Men vi alla får ut känslor här i livet på olika sätt. Nog om det! Efter lucia så åkte vi hem. Vi klädde granen och åt peppar kakor. Visst blev granen fin? Barnen klädde den helt själv med polka, blingbling o hela faderuttan. De ni 🙂

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image