JAG ÄR BARA EN HELT VANLIG TJEJ

#morgon#trött#saknar#ensamt#kram

picsart_12-07-11-56-25

Dröm sött och vakna pigg och utvilad. Det är precis vad jag gjort.  La mig i sängen och kände mig ensam.  Fast att hela huset är fullt av hjärtan. Knasigt för dig men inte för mig. Jag är ju trotts allt en helt vanlig tjej med känslor.  Idag ska jag ta dagen som den kommer och le åt alla motgångar.

Livet är här för att levas. Vi alla behöver vi en kram ibland. Men i min säng sover jag alltid som en prinsessa. Med eller utan hjärtan. 

picsart_12-07-11-59-08

picsart_12-07-11-58-34

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image