ANONYM

Hej!

Jag och min kille har varit tillsammans i 3 år. Jag ger alltid min kille överraskningar. Inte bara när han fyller år utan lite då och då. Resor, goda middagar, parfymer och en massa annat. Kärlek och en bra hemmafru med andra ord.

Nu är det såhär att när jag fyllde år första gången. Alltså i början av vårat förhållande så fick jag ingenting. Tänkte inte mer på det. Vi va ju så i början av vårat förhållande.

Andra gången jag fyllde så fick jag ett par guldörhängen. Jag var överlycklig. Han var trotts allt givmild 🙂

Han frågade om jag ville förlova mig med honom. Jag vart enu lyckligare. Han är ju mannen i mitt liv <3

Men då var jag tvungen att lämna tillbaka min pressent. Mina guldörhängen. Det var alltså ringarna eller örhängena. Jag var förkrossad. Min största kärlek eller guldet. Jag valde självklart ringarna. Jag älskar ju min kille.

Vi förlovade oss efter 1 år tillsammans. Men i mitt hjärta kunde jag inte släppa det där. Dom där ringarna va inte äkta i hjärtat. Det var ju min födelsedagspressent jag fick offra. Det var inte rättvist. Jag var inte lycklig! Endå älskar jag han.

Vad skulle du gjort i min sitts? Skulle du ta ringarna eller örhängena. Eller skulle du ens behöva välja? Vet ju innerst inne att jag gör fel. Men jag älskar ju han. Ska jag fortsätta ge han och inte få någonting tillbaka eller ska jag låta han gå. Han säger ju själv att det inte går att köpa mig för pengar. Men varför stannar han om han inte älskar mig?

thady745r8

Ett dilemma varje dag.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image