ANONYM

Får ibland frågor jag inte kan svara på. Som man kanske kan ge svar på tillsammans. Jag får mail dagligen.  Det handlar inte om mig utan någon annan. Vad skulle ni gjort?

Jag har frågat om jag får lägga ut det som inlägg. Det var ok! 

Hej! 

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag är tillsammans med en kille jag älskar över allt annat. Vill inte vara med någon annan. Jag har gjort allt i min makt för att va den bästa flickvännen.  

Ibland bråkar vi precis som alla andra par gör. Ibland värre en någon annan. Men det känns som att det alltid är mitt fel att vi bråkar. Jag som alltid får skuldkänslor.

Det känns som att han inte lyssnar på mina känslor.  Allt jag vill är ju att det ska bli bra allt. Ibland säger jag hur jag känner, men ingenting händer.

Det är ju jag som måste ändra mig. Jag som är den “jobbiga”

Men vet inte ens vad jag gör för fel? Nu har vi bråkat igen. Om skit som vanligt. Jag bad han åka. Ville inte det igentligen. Men alla elaka ord han säger till mig tär på mig. Jag är hora,  mammaknullare,,,ja gud vet allt. Jag blir helt enkelt ledsen och ber han åka hem. Allt jag vill är att han ska säga förlåt. Men han säger bara typ….

-Be mig dra igen!

-Ja dra säger jag.

Jag är ju ledsen . Inte vill jag ha han hos mig då. Själva grejen är att han väljer att dra i stället för att säga förlåt. Han vet vart han har mig. Jag som alltid springer till honom. Så min fråga är nu. Vad skulle du gjort i min sitts?

2 dagar gick. Han hörde sen av sig. Vad ska jag göra? Svara tillbaka eller låta han gå? Måste tilläga att han gick på en fredag och hörde av sig dagen efter att han tänkte på mig som om ingenting hänt. Men endå inget mer en de. Inge förlåt eller nått.

Från en ledsen tjej.

 

Jaadu….svårt detta. Har detta pågått länge? är det första gången det händer att han drar? Jag skulle tippa på att han tröttnat och tappat känslor. Att han kanske inte vill va tillsammans med dig men inte vågar säga det för att han är rädd att såra dig. Vad tror ni?

th4ns5njdy

Ett dilemma varje dag.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image