HELT SLUT I BOLLEN BA

Jag kollar på klockan och inser att nästan halva dagen har gått framför datorn. Den där jäkla mobilen alltså!!

Jag har funderat fram och tillbaka. Ska jag köpa s7 edge eller s6 edge???

samsung-s6

Till slut kom jag fram till att jag köper likadan mobil som jag hade innan. Så är det. Jag måste köpa ny då den andra e paj tyvärr. Går inte få fram nått på den. Kaputt ba. Så det blir att pröjsa en ny. Tur man har stålar i alla fall. Jäklar alltså va dyrt det är med mobiler. Tycker synd om er som alltid måste ha de senaste i butik. Inte roliga priser alltså. Ska göra mig iordning nu och dra o shoppa. Hörs sen snyggingar

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image