GOD MORGON

Pigg och kry. INGA KONSTIGHETER!

untitledMan känner sig verkligen helt lost utan mobiltelefon. Men som tur är det ju bara materiellt. Jag vaknade faktiskt utvilad och pigg idag och det värdesätter jag mer en det materiella. Sen är jag ju så himlans glad över att man kan skriva av sig här ibland. Välkommen in till min värld.

Det är ju mer vanligt idag att skriva bloggar eller ute på sociala medier så som Facebook eller insta. Det är inte lika konstigt längre om man säger så. Tabu att blogga är fel att säga. Men många idag vågar kanske inte stå för att dom verkligen gör det. Vissa vill helt enkelt vara hemlighetsfulla av någon anledning. Jag känner så här….Man lever bara en gång. Köööör ba!

Nu ska jag fixa gröt sen blir det att poppa musik och göra dom där måstena i hemmet. Som jag faktiskt älskar. Sen ska jag träna. Men det får bli lite senare. Det gäller att prioritera hörni 😉

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image