LIVET ÄR HÄR FÖR ATT LEVAS

Jag är tacksam. Så himla tacksam över mitt liv. Är glad över det jag har och tänker inte så mycket på vad jag kunde haft som vissa andra. Jag kände en kompis för många år sen. Han var så gullig och fin och framförallt väldigt snäll. Men så fort han drack whisky eller vodka blev han helt annorlunda.  Hur kan det bli så? Och om man nu vet att man har det problemet varför då dricker man just whisky eller vodka? Kan någon förklara det för mig? Livet är ju här för att levas inte tvärt om. Njut för livet kommer inte i repris. Det finns bara en av oss

picsart_10-20-01-15-53picsart_10-20-01-16-07

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image