SER NI MIG PÅ SAMMA SÄTT SOM JAG GÖR

En tjej som är förvirrad. Det är okej. Man får va förvirrad. Jag ska i alla fall göra det jag är bäst på. Att dra till gymmet. Ett tips! När allt känns som skit. Lovar alla har vi en gång känt så. Man behöver inte lotsas. Livet är inte alltid en dans på rosor. Man ska inte skämmas. Det är tabu att prata om detta har jag märkt.

picsart_10-15-02-15-30

Hej jag heter Theresia och just nu mår jag inte riktigt hundra. Men snart blir allt bra igen. Måste bara hitta min väg. Den rätta vägen. Jag har funderat på detta länge nu. Steget är det jobbigaste. Har märkt att många där ute lever lotsas liv. Lev som ni vill. Lika vad ni vill. Så länge ni, du mår bra. Det som är huvudsaken.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image