ATT BARA DRA

Resfeber, glädje som förvandlades till sorg och ilska. Borde livet vara så här upp och ner. Huvudet högt och att aldrig ge upp är det så livet ska vara. Att hela tiden behöva kämpa emot alla dessa demoner. Jag har allt. Borde vara lycklig. INTE!

Jag känner mig ensam. Saknaden är enorm. Jag pratar om min pappa. Jag släpper aldrig taget. Enda människan jag behövde i livet släppte mig som barn. Du släppte mig! Trodde man aldrig gav upp på den man älska. Mitt liv känns normalt när jag är hatad och att behandlas illa. Tacka min barndom. Livet borde inte vara så här. Ett liv som medberoende just saying. Håll huvudet högt. Skiter i vad du ni säger. Jag är jag och kommer aldrig ändra mig för något annat. Det man inte dör av blir man starkare utav.

Som en vän en gång sa till mig. De osynliga handbojorna är dom värsta. Han har rätt. Så här nära på att bara dra nu. Just saying

Tackar gud för min blogg/dagbok

#LET MI TAKE A SELFIE

picsart_10-15-01-42-34

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image