MIN FINA ÄLSKLING

Hur söt får man vara?

picsart_10-12-12-32-09

Trött efter 5 minuters promenad. Sötnöten

picsart_10-12-12-32-22

 

Mina stackars älsklinger får inte följa med till spanien som det var planerat från början. Flygpolaget ringde från ingenstans och sa att dom hade ändrat om vårat flyg och dom tar inte emot hundar.

Alltså får man ens göra så?

Så nu fick jag planera om helt. Tur att man fick pengarna tillbaka i alla fall. Okej om det var 1 månad kvar tills vi skulle åka. Men snälla detta var några dagar innan. Tänk om jag inte kunnat ordna med hundvakt. Nää aldrig mer ett billigt skit bolag igen. Tur att vi kommer iväg i alla fall. Jag som ordnat med pass och vaccin till hundarna. Aja nästa gång får dom följa med. Älsklingarna. Åå vad jag älskar dessa små liv. Djur i mitt hjärta. Jag är helt galen i dom. Djurvän javisst.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “MIN FINA ÄLSKLING

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image