PS

Har haft strul med bloggen nu på morgonen.  Inläggen kommer inte in direkt. Märkte det igår också. Dom kommer upp efter några försök. Man får trycka på uppdatera knappen.

Ut med hundarna nu hade vi tänkt. Bara för att vi kan. Han och jag. Vi e wakis

Och snälla ni som försöker. Sluta snacka så jäkla mycket gojja. Jag accepterar bara vissa kommentarer. Ni får gärna skriva snälla saker inte dumma. Skit trist att läsa sånt. Jag gillar människor som lyfter upp varandra. Ser jag en person med en fin jacka eller mössa vad det nu kan vara. Då säger jag det till den personen. Fan va du är vacker. Shit va snygga skor, vad har du köpt dom?

Du kanske gör denna människa super glad. Man vet aldrig vad människor varit med om idag. Man ska vara försiktig med vad man säger till andra. Jag är en sån som tar åt mig. Vissa kanske inte är det. Men jag skulle bli super glad av att få ett leende tillbaka eller det där lilla extra man kan säga till varandra. Jag gillar inte otrevliga människor. Och speciellt inte människor som ältar saker i flera år. Och ser sig som ett offer. Lugn ingen tycker synd! Den starka är den som står för sina misstag och vågar säga förlåt. Släpp det och gå sen vidare. Sluta tyck synd om dig själv. Gå vidare och sluta säg att du inte bryr dig. För det gör du!

Och till någonting bra bara för att jag kan. Kolla vad snygga vi är. Fniss 

 

picsart_10-01-11-56-33

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image