MORNING GIRL

Hade sjukaste drömmen i natt. Drömde om en flicka som blev kidnappad på ett tåg. Urs nu saknar jag mina barn. Nu vill jag ha hem dom. Bara 2 dagar kvar nu. Då ska vi göra massa bus och ha super kul. Kanske gå till frissan med dom. Eller kanske gå på salong o fixa naglarna tillsammans. Nått mys måste vi göra i alla fall. Skämma bort e det bästa jag vet.

På tal om ingenting….

Måste ta upp oxefile från frysen så den tinar till lunch. Min karl har beställt det till lunch idag. Då får det bli lasagne med färska lasagne plattor till middag. Måste fixa matlådor också. Wiiii lördags häng med the family står sen på schemat. Hoppas ni får en bra dag. Och njut det är heeeeelg!

 

picsart_10-01-11-45-09picsart_10-01-11-44-47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image