I LOVE

Kom nyss hem från mami. Firar att hon fyllt år idag igen. Bara för att vi kan och bara för att jag älskar att ge.

20161001_191815

Presenter är ju så himlans kul att ge. Speciellt dom där goddybags. Man kan ju hitta på vad som helst. Idag blev det en hjärtformad skål i glas som jag fyllde med lite smink och dusch tvål mm. Såna där saker som man alltid behöver. Och självklart en massa blommor med bling bling kort. Och pricken över iet en stor rosett i självklart rosa. ME LIKE!

Mamma bjöd på massa gott som alltid. Nästa helg är det min tur att ha bjudning hemma hos mig. Vi måste träffas oftare. En gång i veckan blir det familjemys med middag o lullull

Bestälde faktiskt en sak till mig med . Är ju så trött på min svarta soffa då jag nu har allt i vitt hemma. Från svart och vinrött till vitt och ljusa färger i typ allt. Jag köpte en ny soffa i ljusgrått. ÄR KÄR! Är så jäkla glad.

Den kommer med hemkörning nån gång nästa vecka. I love nya saker. Den var skit billig också. Endast 9240 kr. Hade velat haft en annan soffa men den kostade 15.000 och som sagt jag är ju ensam med 2 barn så jag fick gå ner i pris lite. Men denna är skit snygg den me. Bilder kommer sj’lvklart när den kommit hem till mig

ME LIKE!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image