SNAPCHAT

På vift.

picsart_09-30-06-14-05

Åka bilen med mig på egen risk ???

På tal om ingenting. Men svarar inte du så svarar inte jag. Va e det för larv? Sen den där tre signalens regeln? Låt det gå 3 signaler innan man svarar? Vad är det för larv? Smsar regeln. Smsar du och jag inte svarar så gör du samma sak. Vad är detta för jäkla larv fasoner??? Väx upp människa för ingen jäkel bryr sig. Just saying ?????

Ps: ringer någon så svarar jag direkt. Varför? Jo för jag älskar att va en toffel ?

citat_kacc88rlek_24

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image