MYS I MITT HUS

Här trippar jag runt i mina fluff fluff sockor i rosa. Alltid rosa.  Älskar

ME LIKE!

Hoppas ni får en fantastisk mysig och bra lördag. Själv har man laxlasagne i ugnen och har tänt en massa doft ljus i mitt hus. Japp jag är en riktig mystjej jag. Får gubben min lunch till jobbet imorgon med.

Ååå idag va jag med om en jobbig grej. Min gubbe slutar 18.00 på jobbet. Han brukar åka cirka kvart över och va hemma ungefär kvart i 7. Klockan blev lite över 7 och jag ringer.  Inget svar.

Väntar några minuter till …….käns som en evighet,  känner en obehaglig känsla i kroppen. Jag ringer igen!

Avstängd! Panik!

Drama som jag är så tänker jag självklart det värsta.  Han har varit med om en olycka. Panik messar jag min syrra. Ring viktigt! Inget svar…..va fan nu då…..

Jag väntar några minuter till och min gubbstruts ringer och jag börjar gråta.

Kan ni fatta vilken drama Queen jag är. Han fatta noll ???Han ba ja va e de som ingenting. Pinsamt värre.

Förstår ni hur viktigt det är att man är ärliga mot varandra. Eftersom  jag alltid vet att han svarar så tänkte jag direkt det värsta. Om han aldrig gör det så tänker jag aha here i go again. “3 år och han har alltid svarat och kommit hem samma tid”

Olyckan kan vara där fast jag tror att personen dissar. Tänk på det där ute. Ärlighet varar alltid längst.

Sen är jag den där mammiga typen som alltid tänker på andra mer en mig själv.  Visst är det underbart att alltid ha någon som tänker på en? En person att komma hem till. Ett hus fullt av liv. Ljus och doft. Älskar min familj ❤??wiiiiiiiiiiii 

Kom hem nu äking

picsart_09-17-09-52-04

Ps: överkänslig idag på grund av ondare i halsen. Lite synd om mig är det allt.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image