SJUKHUSET #

Sitter i väntrumet och blir hämtad av doktorn. Vi går iväg för att göra en sista sak innan operationen. Han förklarar hur allt ska gå till och frågar om jag ändrat mig. 

picsart_09-15-07-56-25

Väl inne så byter jag om. Många tankar i huvudet. Ska dom ner djup i halsen?  Ska dom in genom näsan eller från halsen upp? In genom halsen ner till stämbanden. Det är där dom ska sy. På mina stämband. Läskigt 

Jag kommer inte känna nått. Kommer bli nedsövd som tur är. Och nej jag har inte ändrat mig. Jag vill bli normal och må bra igen

 

picsart_09-15-07-57-35

Sexig a La Tess.

picsart_09-15-07-56-59

Vill bli mitt vanliga sprudlande tess som orkar att träna och springa igen. Att snacka med allt och alla är det jag kommer efter denna operation. Hur hes och dan jag en kommer låta. Så kommer jag älska att snacka.  Vi ska va glada att vi ens kan prata.  Att vi kan se och höra. Saker vi tar för givet idag. Va rädda om varandra . Vi ses snart ❤

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “SJUKHUSET #

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image