POZE

Detta med hårförlängning är ju så jäkla snyggt. Håller ni inte med? För ett tag sen la jag in 100 slingor med vax i mitt hår som redan var hur fint som helst. Vet! Det är lite typiskt mig att aldrig vara nöjd. Men hur som….Jag la in 100 slingor och förstörde mitt hår totalt. Helt jäkla onödigt. Jag fick klippa mig flera gånger och nu äntligen börjar det bli fint igen. Men det är kort. För kort för att jag ska trivas. Jag klippte mig nyligen och tröttna.

Jag letade runt lite på nätet efter löshår

Jag hittade en super duperbra sida om just hår. Det är äkta löshår dessutom och finns i massa olika nyanser. Köp aldrig fejk!

KIKA IN HÄR Hair Extensions i världslass om ni frågar mig. Ni kommer inte ångra er. 

picsart_09-09-09-36-55

 

Kaxigt nöjd är jag. Vill ni bli lika snygga i håret som mig. Erkänn jäkligt sexigt med långt hår. Kika in på Pozehair. Se. Massa härliga erbjudanden OCH SNABB leverans. Massa härliga priser. Vissa sidor är ju så jäkla dyra. Bra kvalité och bra priser. ME LIKE!

 

picsart_09-09-09-38-17picsart_09-09-09-37-32

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image