IDAG VAR INTE MIN DAG

Helt slut! Dagen idag tog död på mig. Allt har bara gått helt jäkla fel. Trött och hängig a La Tess

PicsArt_05-31-11.15.53

Man kan inte alltid vara på topp. Eller hur ? nu blir nästa steg att boka flygstolar. Det har varit en lång proses som snart äntligen är klar. Jag olycklig? Absolut inte ??????  blev ett svar på tal i samma veva. En person frågade om jag var olycklig. Svaret är nej varför skulle jag va det? Drömmen min är ju snart i min hand. Jag är så tacksam och önskar er den bästa natten. Till och med mina heaters. INGA KONSTIGHETER!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image