FILOSOFERAR

tänk tänk tänk 

20160519_083825

Jag vill så mycket men nått hindrar mig. Jag är lycklig och har allt jag vill ha.  Kan inte klaga. Ärligt! Men en liten del av mitt hjärta känner sig inlåst, ledsen och frustrerad.  Den delen vill skrika ut. Den delen vill inte göra nått just nu. Den delen vill ge upp. Finns så mycket jag vill säga. Mycket jag har innom mig. Varför? Jo för att jag är inte den personen som sitter och tycker synd om mig själv. Jag är absolut inte offret här. Den som ser sig som ett offer måste tänka om. Omvandla smärtan till styrka som själva fenixen.

Snälla gud ge mig styrka att välja rätt.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image