DEN DÄR KÄNSLAN

Att känna sig iakttagen. Inte bara av en utan fler. Jag går upp för trappan med min kalla i handen som vanligt. 

PicsArt_05-16-08.57.18

Jag ska in mot stan och möta en vän. Jag står inne idag och väntar på tåget. Det är kallt ute. Burr! Annars brukar jag stå ute. Märker att en kille ser mig. Han går in och kollar. Han vill ha min uppmärksamhet. Jag lotsas som ingenting. Men ni vet den där känslan när man känner sig iakttagen. Man kollar. Jag kollar! Två tittar. Flirtar lite lätt. Jag känner panik känslan.  Ville bara fly! Kollar hur många minuter de e kvar. Jag vill ut från perrongen. 3 minuter till tåget kommer. Panik! Jag väntar inne. Vill ju inte gå ut direkt så han fattar. Väntar lite. Kändes som en evighet dessa minutrar. Sen går jag ut. Ser att ena går förbi mig. Han Flirtar lite till. Jag går in mot tåget och gömmer mig ???ville bara springa

Livet som bloggare. Fortsättning följer…..

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image