SUPER WOMEN ALA TESS BA

Jag blir bara starkare och starkare för varje gång jag går från gymmet. Jag blir starkare bara av att gå upp med tanken på att gå till gymmet. Jag känner mig glad och förväntansfull.  Snart är jag i mål. Känner mig redan som en vinnare som enu en gång lyckats ställa klockan för att gå på bandet innan alla andra. Varför gör jag det? Jo för att känna mig piggare och gladare såklart. Man blir inte pigg av att sova. Man blir inte pigg av att glo på tv varje dag. Man blir pigg av en spark i rumpan. Man blir mer pigg för varje gång. Jag känner mig stolt. Och vet ni vad. Jag är också mamma ?20160328_152156

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image