OTROHET

Jag tycker det är så jäkla konstigt att folk verkar se killar och tjejer som något husdjur som en annan kan stjäla från en. Man rör inte någon som är upptagen!

Min pojkvän ska på 100 % eget ansvar vara mig trogen i ord och handling. Och det gäller eran partner också. Om en tjej kan få honom att avvika från den vägen genom att skicka några sexiga medelanden eller vad det nu kan vara så var han endå defekt och jag lämnar honom så gärna vidare till någon med låga krav. För mig är detta en lätt match. Hatar otrohet och det går inte att förlåta. Förlåta går men att lita efter går inte. Tänk på det där ute. Sluta ragga på en upptagen för han/hon gör detsamma mot dig. En sån vill man endå inte ha. Jag är lyckligt lottad och önskar er detsamma.

2016-02-10-10-05-41--1510730102

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image