GOD MORGON

Uppe före tuppen och pigg. Känns underbart. Barnen sover så gott så jag passa på att göra mig lite extra fin idag. Ska väcka dom nu och lämna på skola och dagis. Tänk att jag fortfarande lämnar min 9 åring i skolan. Är det knäppt? Jag ser lixom jätte små barn ensamma på bussen. Tycker det är för tidigt att lämna ensamma på bussen. Barn ska va barn så länge det bara går. Jag älskar att följa mina barn till skolan och dagis. Nästa sommar börjar min minsting där också. Spännande. Tiden går fort mina barn börjar bli stora. Och jag börjar bli gammal 😉

Hur som…Idag blir det träning efter lämning. Sola om jag hinner. Massa att göra….Beställa tid för naglar och fransar mm. Får se vad jag hinner. Nää nu ska jag väcka barnen. Hoppas ni får en fin dag. Puss på er

PicsArt_02-25-06.08.40PicsArt_02-25-06.08.05PicsArt_02-25-06.07.31

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image