KVÄLLSMYS DENNA ONSDAG

Vårkänslor. Bästa med våren och sommaren är ju solen och värmen. Värsta med den första solen som tittar fram är allt damm som man ser flyger runt i lägenheten. Fu bubblan vad jag hatar hår och damm. Nya dörren fick jag idag också. När dörren var på plats blev det storstädning för min del. Alla mattor och täcken mm åkte ut på balkongen. Alla fönster öppnades så allt vädrades. Det var faktiskt skönt i luften idag. Och bästa med allt. Jag gör allt själv. Men ibland har tanken funnits att anlita en städfirma. Men skulle nog endå städa efter dom. Men stök gör mig stressad. Vill ha ordning och reda runt mig. Så städfirma blir nästa steg. Skönt att få storstädning en gång i månaden i alla fall. Lister mm, så sköter jag allt annat. Tips på bra firmor?

Annars har dagen varit kanong. Städ och efter en tripp ut med bilen på lite äventyr. Älskar att åka bil när det är mörkt. Avkopplande på nått konstigt vis. Vet jag är knäpp 🙂 Men nu blir det sängen för min del. Hoppas ni kommer sova gott och att vi hörs imorgon igen. Puss på er

 

PicsArt_02-25-05.28.48

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image