I FEEL POWER

Den där känslan av att vara helt utvilad och endå vara två barns mamma. Det känns lite för bra för att vara sant ibland. Två barn och endå kunna andas och tänka. För nått år sen drack jag cirka 6 stycken såna här power drycker (redbull) om dagen.

Jag älskade känslan att bli pigg av koffeinet och inte sockret. Väljer alltid den utan socker! Jag älskade koffeinet, sen blev jag ju smal och orkade mer utav dagen. Men nu dricker jag endast 3 till 2 om dagen och känner mig endå pigg. Måste nog vara koffein pillrena från apoteket, fniss. Hur som…. koffein i pillerform är bättre en dessa drycker. Tre är ok,,,men 6 stycken är inte ok! Vet att många va på mig om dessa drycker. Men snälla!!! Jag dricker inte ens kaffe. Alla som dricker mer en 2 koppar kaffe per dag är illa ute också. Samma sak ju!

Eller i alla fall nästan…Jag känner mig stolt som endå trappat ner med dessa. Hoppas det håller i sig för en är jag inte klar på jorden.

 

20160222_132924

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image