JAG SPYR

Mot frissan!!!

Har väntat fööör länge på att fixa mitt hår. Gjorde ju en avfärgning för 2 månader sen nu nått sånt. Ville vila håret innan jag gör det ljusare. Hadde ju jätte mörkt hår innan så det tar ju lite tid innan man blir ljus igen. Hur som nu ska barret fixas.

INGA KONSTIGHETER!

Så jäkla skönt att vakna tidigt. Känner mig pigg idag. Det gör susen att vila när man är sjuk. “Vila” under denna vilan har jag hunnit med att tvätta alla sängkläder, tvättat alla fönster, dammat, damsugit och torkat alla golven.

Hallå damp!

PicsArt_02-06-10.43.57

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image