HUR SER NI UT NYVAKNA?

God morgon föresten ?

PicsArt_01-29-11.10.49

Från en nyvaken tjej utan en massa spackel. Fan alla ser ju ut som sminkdockor numera. Jag dog när jag var inne i Coop för att handla. Vet ni vad jag såg?  Kanske godmorgon för mig men hallå mallar för att göra ögonbryn. Såna där stora som vissa har. Alltså en mall?? Vi alla har ju olika stora huvuden. Vissa ska ha mindre och vissa större bryn beroende på hur stort huvud man har. Jag satte mallen mot min ansikte. Jag lovar brynet va på hela min panna.  ?????? 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “HUR SER NI UT NYVAKNA?

  1. Hahaha
    Vad du pratar strunt !
    Hur fan ser du ut själv när du gjort läpparna, ja snyggt är det inte. Du ser ut som en anka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image