SKÄMMA BORT

Det bästa med julen är att skämma bort barnen. Att se barnen glada och nöjda. Denna jul kommer barnen vara hos sin pappa så vi gjorde gröt idag i stället för dagen innan jul. Barnen kommer till mig på juldagen.  Och åker imorgon. Blää vill inte. Vi kör vartannat år. Tråkigt utan barnen.

Barnen har gjort gröt och pepparkakor till tomten nu innan dom la sig. Så söta är dom!

PicsArt_12-21-12.05.26

Samt skrivit brev som han ska läsa när han äter gröten. Tomten brukar alltid tacka barnen för gröten och lägga en överraskning. Mina älskade barn.

20151220_234827

4 pepparkakor och två teckningar hade dom gjort också. Så omtänksamma barn jag har. Så stolt över dom. En önskelista har dom också lagt under gröten. Mys i mitt hus. Nu ska jag krypa ner och se en bra film. Barnen sover gott i sina varma sängar med skönt täcke och fluffiga kuddar. Kliar dom alltid när jag nattar och pussar dom god natt. Varje dag säger jag hur mycket jag älskar dom <3 Lyckan att vara mamma. Älskar att vara mamma till mina snälla barn.

STOLT MAMMA. Inte långt till jul nu. Kram

20151220_233502

 

20151220_233455

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “SKÄMMA BORT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image