LÅT DET ALDRIG TA SLUT

Vill ha dig i mörkret hos mig. Tiden den stannar när vi rör vid varann.. Låt det aldrig ta slut. ååå hela natten. Mörkret blir ljus. Tiden den stannar när vi rör vid varandra. Mitt hjärta dansar. Taggar till, Jag blir galen. Tiden har stannat! Å jag flyger och svävar fram. Jag blir kvar. Här stannar jag. Musiken den poppar i öronen. Jag taggar till. För nu jäklar blir det ett stenhårt rygg pass. Nu jäklar. O nej deffar gör jag tre månader innan sommaren. Så nej jag är inte fet bara lite extra hull nu denna kalla årstid.

images

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image