JAG ÄR JAG

Tänk vilken tur att vi alla är olika. Hur skulle livet annars vara. Tänk om människor skulle kunna låta alla få vara olika då också. Tänk va livet skulle vara lättare för många. Jag menar så länge man inte skadar andra så tycker jag att man ska få vara som man är. Ordet hen har kommit upp mycket i media nu bland annat. Varför får man inte säga hen? Vad spelar det för roll? Alla vill inte säga han eller hon. Ähe larvigt. Tycker vissa angagerar sig i helt fel saker ibland. Låt människor få vara som dom är. Så länge man inte skadar sig själv eller andra. Så e de ju ok. Skål

PicsArt_12-17-12.52.10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image