FIXA TILL MIG HEJDAG

Jobbat, tränat, fixat fransarna och naglarna nu home sweet home. Vad brukar ni göra för erat yttre? Jag är en sån där som aldrig orkar sminka mig vardagar. Och hur bra är det inte då att fixa långa fina fransar. Lite puder och smått och gott hinner jag ju med på vardagarna men skönt att slippa måla fransar och bryn. Så dom sitter där dom sitter varje morgon. INGA KONSTIGHETER! Jag vaknar vacker helt enkel. ME LIKE!

Dyrt men värt. Fransar kostar nytt sätt 1200 naglar 700. Så det blir ju runt 2000 kr bara för det varje månad. Tur att jag inte röker säger jag. Jo vi alla prioriterar ju olika här i livet. Jag skulle aldrig slänga mina pengar på cigg. Det tycker jag är hur korkat som helst. Hur kan man elda upp sina pengar när man kan göra snygga naglar och fransar för pengarna i stället. Yeye tur att vi alla är olika.

Hur som detta slänger jag pengar på. INGA KONSTIGHETER!

PicsArt_12-15-12.16.09PicsArt_12-15-01.26.50

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image