AROMA MASSAGE

#avkoppling#skrubb#ansiktsmassage#mask#egentid

Lite blyg blir man allt när man ska få massage. Eller inte blyg men det blir pinsamt. Engångstrosa och hela fadderuttan får man låna. Trosorna såg ut som hej kom och hjälp mig typ. Men till slut blev allt avkopplande och skönt. Hon började med att skrubba kroppen från topp till tå. Dusch efter sen massage med godaste doftlotionen. Jag känner mig som en ny människa. Ansikte och huvud massage. ÅÅÅ jag känner mig bortskämd. 

PicsArt_12-11-02.39.00

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 reaktioner på “AROMA MASSAGE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image