DAGEN IDAG


Idag Har det varit lite halv kaosat. Jag ska berätta. Började med att jag vakna på morgonen pigg som alla andra dagar efter min redliga goda frukost som bestod av både protein, kolhydrater och fett som man ska få i sig i första målet på dagen. Utan några konstigheter. Det flöt på bra jag gick/åkte till jobbet och där var allt också kanon som alltid. Älskar mitt jobb!

Jag tar verkligen ingenting för givet. Ska bara sätta på mig min natt rock/morgonrock vad denna nu kallas. Hur som den är rosa. Och jag känner mig som hemma i den. Köpt från hm för 199 kr nått sånt. Billig men endå snygg. Det dyra är inte alltid bäst.

PicsArt_12-09-11.30.04

Efter jobbet tog jag en fika med min syrra och efter det så gick allt bara fel. Missa bussen. Glömde påsen med massa klappar på restaurangen. Hmm vad gör jag nu? Inte som att någon lämnar in en påse med klappar som är värda 5000 kr lixom. Imorgon blir det att handla nytt. Arg jag blir. Please snälla skänka en krona till en fattig behövande mamma . Haha nästa tigga. Jag ska göra som alla andra och börja tigga. Vad spelar det för roll alla människor har ju endå massa fördommar om allt och ingenting. Det kvittar ju. Hur som imorgon hoppas jag på en bättre dag.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “DAGEN IDAG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image