SVAR PÅ TAL

Nisse busse. Sluta hata. O ja du är nog snyggare. OCH? Haha jag mobbar? Ööö du menar att du mobbar? Du snygg? Men med ett fult hjärta så kommer man inte långt om du nu ska vinna en kvinnas hjärta fram över. Dig har jag uppenbarligen inte märkt av. Önskar dig allt gott och du behöver inte skriva mer till mig om jag nu e så dålig. Alla kan inte gilla alla. Mvh

PicsArt_12-06-05.38.31

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

7 reaktioner på “SVAR PÅ TAL

    1. Haha avundsjuk på en billig Linda Rosing-kopia…
      Tror inte det! Min flickvän e mamma t 4 underbara tjejer..min förebild o skönhetsdrottning…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image