MELLAN VARVEN

Känns helt underbart att bara få rå om sig själv mellan varven. Och vad passar bättre en gymmet då? Så fort jag får tid över som mamma så springer jag till gymmet och rår om mig själv ett litet tag. Helt underbart att äntligen vara klar med träningen.

PicsArt_12-06-01.54.25

Hemma har jag redan hunnit tvätta en maskin och dammsugit av golvet. Nu blir det hem och baka pepparkakor. Mys i mitt hus. Älskar livet som mamma, men glöm inte bort dig själv bara för det. Bara för att man är mamma behöver man ju inte se ut som en. Fniss. Hmm hur nu en mamma ser ut. Ja som mig

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “MELLAN VARVEN

  1. Jag förstår inte hur du hinner med allt. Har själv två små barn och jag tycker det enda man hinner är att lämna, hämta på dagis, jobba, äta, sova och leka. Ungefär. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image