INGET DÅLIGT VÄDER BARA DÅLIGA PRODUKTER

Ja exakt! Finns inget dåligt väder när man har bra produkter som funkar. Jag är så heeeet efter träningen. Jag bara kööööör! Haha jag bara lever livet och bara kööör på mitt lilla vis.

Sen kan ni andra bitter fittor gnälla och sura på andra människor. Over and out. Jag skiter i. Varför läser man en blogg man hatar? Haha orka….inte fan pallar jag kommentera på andras bloggar jag inte bryr mig om. Herregud. No Life! Och du som skriver att jag ser ut som en jude??? Rasistiska åsikter kan du hålla för dig själv. Pass gå vidare med ditt jävla liv. Jag vill inte ha dig!!!!

Sitter en lördakväll och skriver poesi på min sida. Tack för omtanken. Men jag kommer inte ändra mig för någon. Inte dig eller någon annan. Skriv på då. Men det skadar inte att vara snäll. Jag är jag och jag lever för fan mitt liv som jag vill. Min kropp mitt liv! Lika som att du sitter och trycker ner andra på nätet. Ditt liv ditt val. Mår du bra av det så kööör på ba!

images

Tralallalla SKÅL!

20151206_142347

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “INGET DÅLIGT VÄDER BARA DÅLIGA PRODUKTER

  1. Jag skulle aldrig kunna lägga min energi på att läsa och kommentera på bloggar jag ogillar.
    Din blogg är grym! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image