JUL I VÅRT HUS

Det fanns en gång jag kunde skriva av mig på min blogg. Öppna mitt hjärta och släppa på det som tynger. Men idag går inte det för människor är grymma mot varandra. Idag får man hålla allt inom sig i stället. Jag borde blivit artist. Artister sjunger ju ut med sina texter. Hmm får hitta ett nytt sätt att släppa på det jobbiga.

20151130_173553

För vi alla har vi våra dippar. Tur jag har min familj och att det snart är jul. Införskaffa mig d vitamin. Nu jäklar deppis släng dig i väggen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “JUL I VÅRT HUS

  1. Sluta va så grym själv då? GRYMT ELAK…
    Skål ta mej fan fr Olearys…hick…käka bullarna ikväll deppiga du.. Sollentuna by night …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image