SMILE#FÖRSTA ADVENT

God morgon. Snart är det bara 4 veckor kvar till jul. Känns inte som det. Jobbigt med all julstress och alla människor. Har så stor God lust att bara dra utomlands. Men jul firar man för barnens skull. Ho ho ho

Så jävla svårt att hålla humöret uppe när alla är emot en. Ja jag är annorlunda och vågar vara mig själv. Det är ovanligt tydligen. Och då får man skit. Sen är jag den där tuffa typen men samtidigt den som tar åt mig lätt. Ja svårt att förklara. Det jag tar åt mig av tar inte alla åt sig av. Så enkelt är det. Jag är känslig. Smile and shine

PicsArt_11-29-01.40.49

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image