PÅ TAL OM HÅRBOLLAR

Det finns ju dom som inte vill bli av med sitt hår. Sen finns det dom som har massor med hår och inte bryr sig om dom tappar lite. Man är aldrig nöjd. Har man rakt hår vill man ha lockigt. Har man brunt hår vill man ha ljust hår. Alltid är det nått man inte är nöjd med. Jag skrev tidigare om mina stackars hundar som bara fäller och fäller. Visst det ska dom ju göra. Det är ju normalt lixom. Men vi människor vill inte fälla. Eller absolut inte vara tunnhårig.

imagesCA8J0G4W

LUGN DET FINNS HJÄLP ATT FÅ! 

För er som känner att ni behöver hjälp med just detta kan gå in och kolla  denna sida http://www.viviere.se/  där har dom allt man behöver för att dölja sitt tunna hår. Super! Gå in och njut av alla produkter i alla möjliga olika färger och priser.  Ni kommer inte att ångra er!

Passa på att testa deras prova på erbjudande. Dölj utväxten på ett effektivt sätt redan idag.

Köp Viviere Volume Fibre + Viviere Boosting Spray för 399 KR (ord 499 KR) så skickar vi med en Viviere-spegel (värde 79 KR), som förenklar appliceringen utan extra kostnad.

PicsArt_11-25-06.45.18

FÅ TJOCKARE HÅR ELLER DÖLJ DIN UTVÄXT MED HÅRFIBRER

PÅ MINDRE ÄN 1 MINUT

Kram

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image