TICKTACK

Nu börjar min dag. Torsdag och snart helg. Är ledig på fredagar så jag får alltid lång helg. Vissa värdesätter pengar. Jag värdesätter min tid med mina barn varannan vecka. Då är jag som rikast. Igår var första gången jag fick lite julkänslor. Snart är det ju jul och allt som hör till. Mysigt. Längtar faktiskt lite nu. Mina barn har redan kryssat i vad dom önskar sig i önskeboken. Mina älsklingar. Nu kommer bussen äntligen. Jäkla väder! Pöss på er så hörs vi snart igen. Glöm inte d vitamin och var rädda om varandra.

20151119_084451

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image