MALL OF SCANDINAVIA

PicsArt_11-13-01.12.48

Ni som inte varit här en. Besök denna fina byggnad. Så jäkla fin. Massa bra butiker på ett och samma ställe. Stan släng dig i vägen i vinter. Här kommer min shopping att ske utan att tveka. Häng av din jacka inne hos info och shoppa loss utan att svettas med vinter grejorna på. God mat och bästa sällskapet. 10 stjärnor för mg.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 reaktioner på “MALL OF SCANDINAVIA

  1. Åh, jag ska absolut besöka Mall of Scandinavia så fort jag får chansen. Ser väldigt pampigt ut, speciellt på bilden uppe till vänster.

  2. På riktigt?! Grymt att man kan hänga av sig jackan. Hatar att gå och shoppa i varma vinterkläder. Varför kan man inte göra det överallt för? Kostade det något?

  3. Jag var där när de öppnade. Sinnessjukt mycket folk, det var inte ens kul. Måste tillbaka när det inte är så mycket folk.

  4. Mall of Scandinavia är säkert toppen, men håller du inte med om att det finns lite väl många gallerior nu? Finns ju överallt. i alla fall i Stockholm. Och samma butiker är det i galleriorna också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image