GOD MORGON REGNIGA SVERIGE

Va uppe och tog en protein drink nyss. Är så pigg och taggad! Mys regn ute så väntar med gymmet ett tag. Men snart så…Eller i alla fall tills det lugnat ner sig. Jag hatar att bli blöt om kläderna. Men gymma ska jag. Inga ursäkter. Proteinet slank ner.

INGA KONSTIGHETER!  Det sitter i huvudet. Proteinet ska bara in i magen direkt när jag går upp. Sen håller jag tiderna för mellan mål och lunch. Inte mer en 3 timmar i mellan ska det ta. Och sen ska man ju inte träna på full mage så matintaget varierar ju. Idag blir det nog gym runt 10 eftersom det blev frukost nu. Och med detta så önskar jag er en härlig lördag.

20151107_082343

Glöm inte gymet! Kööör ba!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image