TRÖTTA MAMI

#JOBB#BARN#LÄMNA#HÄMTA#DAGIS#BADA#NATTNING#EGENTID#TRÖTT= Jag behöver ett körkort.nu

PicsArt_10-21-08.55.53

Ja ibland hinner man helt enkelt inte med. Idag gjorde jag en fuling. Jag beställde hem hämt mat till dörren. Så lat var jag!. Inte likt mig men ibland får man. Dagarna bara springer iväg. Jag känner att jag typ gör allt!  Jag får fan ingen jäkla kraft över till annat. Ensamstående the lux.se Och nej så illa är det inte. Men just nu så känns allt bara bläää. Jag måste sluta vara så jäkla snäll. Måste stampa ner foten mer. Dagens att göra. Nu efterlyst. Hörs snart snyggingar

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “TRÖTTA MAMI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image